Skip to main content

ZAND EN PARELS

ROOM FOR CONCEPT & DESIGN

Mooie, heldere websites en expressieve huisstijlen die de identiteit van je bedrijf versterken, die helder communiceren wat je doet, waarom en waarin je je onderscheidt.

Daarnaast denk ik graag met je mee over het aanscherpen van je concept of identiteit, wie je ideale klant is en of er orginele, niet al te dure manieren zijn om die ideale klant te bereiken.

zand en parels | Marit Stofberg

Marit is een Zweedse naam, afgeleid van het Griekse Margaritè, dat parel betekent. Een parel ontstaat als een zandkorrel in de schelp van een oester komt. De oester heeft last van die zandkorrel en bedekt hem met laagjes parelmoer, waardoor de pijn verdwijnt. De zandkorrel is een parel geworden. Ik vind het een mooie metafoor voor vormgeving, webdesign en branding: door aandacht en vakmanschap van een zandkorrel een parel maken. Een parel heeft een hogere attentiewaarde dan een zandkorrel.

"Marit ontwerpt en bouwt websites die eigentijds zijn, onderscheidend in uitstraling én technisch tot in de puntjes verzorgd.

Ze is een onafhankelijke denker en een aanmoedigende sparringspartner. Ze stelt slimme, prikkelende vragen waardoor het eindresultaat altijd beter wordt dan je zelf in je hoofd had."

- Marieke Jansz | leading expert formule

BEL, APP OF MAIL ME:
06 81 65 10 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AANDACHT VOOR EIGENHEID

Een website of huisstijl die je identiteit versterkt geeft je meer kans dat je de klanten krijgt die bij je passen. Dat geeft meer plezier in je werk, maakt dat klanten zich verbonden voelen met jou/je bedrijf en loyaal zijn.

ONTWERPTRAJECT

We beginnen dan ook met het onderzoeken en benoemen van je merk-essentie/identiteit. Waarin onderscheidt jouw bedrijf zich, wat is de essentie van je product/concept, wie is je ideale klant en waarom doe je wat je doet.

Het blijkt dat eigenlijk iedereen dit een bijzonder leuk proces vindt. Goed om het weer eens te onderzoeken, feedback op te krijgen, aan te scherpen, bewust te worden en spannend om te kiezen. Een goed verhaal geeft meer focus en plezier en ook vaak meer omzet.

ZAND EN PARELS

MARIT STOFBERG
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 81 65 10 80
RONDELAAN 19
1861 EC  BERGEN